شرکت صنعتی و معدنی

اپال پارسیان سنگان

  • 2519
  • 85 مرتبه
ساخت مدل ارتقاء یافته دستگاه لاینر هندلینگ به روش مهندس معکوس برای نخستین بار در صنایع معدنی به صورت موفقیت آمیز اجرا شد.

ساخت مدل ارتقاء یافته دستگاه لاینر هندلینگ به روش مهندس معکوس برای نخستین بار در صنایع معدنی به صورت موفقیت آمیز اجرا شد.

1403/05/31 05:06:52 ب.ظ

رضا ارجمند مدیر تکنولوژی و بومی سازی شرکت اپال پارسیان سنگان گفت: با توجه به نیاز مجتمع صنعتی و معدنی اپال پارسیان سنگان به استفاده از دستگاه لاینر هندلر جهت مونتاژ و دمونتاژ لاینر های آسیای خود شکن و پس از ارزیابی های فنی صورت گرفته به صورت مهندسی معکوس، مراحل طراحی و ساخت دستگاه، آغاز شد

به گزارش واحد اطلاع رسانی و تبلیغات؛ رضا ارجمند مدیر تکنولوژی و بومی سازی شرکت اپال پارسیان سنگان  گفت: ساخت یک دستگاه لاینر هندلینگ ارتقاء یافته به روش مهندس معکوس برای نخستین بار در صنایع معدنی به صورت موفقیت آمیز اجرا شد. 

وی با بیان اینکه این دستگاه توسط شرکتهای دانش بنیان ساخته شده است، ادامه داد: این پروژه به ارزش 12 میلیارد تومان معادل 10 درصد قیمت خارجی ( 3/ 2 میلیون یورو)  توسط مهندسین ایرانی ساخته شده است.  

ارجمند در ادامه کاربرد دستگاه مذکور را تعویض و جابجایی لاینرهای آسیای خودشکن و گلوله ای عنوان کرد و افزود:   لاینر یکی از اجزا آسیا می باشد که وظیفه ایجاد شرایط خردایش مناسب بار و حفاظت از بدنه آسیا را بر عهده دارد. با توجه به سایش و احتمال شکست لاینرها، الزامیست که لاینرها پس از یک بازه ی زمانی مشخص يا موردي تعویض و جایگزین گردند، . استفاده از لاینرهندلر میتواند زمان تعویض و نصب لاینرها را به صورت محسوسی کاهش و  عملیات را با کمترین میزان خطر اعمال نماید.  

ارجمند در ادامه افزایش سرعت، ایمنی، کاهش نیروی انسانی را از مهمترین قابلیت های این دستگاه برشمرد و گفت: ربات مذکور مجهز به سیستم کنترل مرکزی هوشمند بوده که توسط یک نفر اپراتور  و دارای مهارت مخصوص دستگاه قادر به  تعویض لاینرهای مد نظر خواهد بود. 

ارجمند با بیان اینکه مدل بومی سازی شده نسبت به مشابه خارجی بهینه سازی شده است تصریح کرد: مدل ساخته شده دارای 7محور بوده که با ارتقاء سیستم هیدرولیک پیشترفته نسبت به مدل خارجی متمایز شده است. 

مدیر تکنولوژی و بومی سازی شرکت اپال پارسیان سنگان در پاسخ به سوال واحد روابط عمومی مبنی بر زمان ساخت دستگاه ابرازکرد: مهندسی معکوس ، تهیه مستندات و  نقشه های ساخت به همراه بازبینی و ارتقاء دستگاه 4 ماه و ساخت و پیکربندی دستگاه نیز 1 سال به طول انجامید. 

رضا ارجمند گفت: با توجه به تحریم‌های ظالمانه علیه کشورمان و ممنوعیت فروش دستگاه‌ها و تجهیزات معدنی و صنعتی با استفاده از توان متخصصان داخلی در این امر خودکفا و ضمن جلوگیری از واردات از فرصت‌های صادرات به کشورهای همسایه نیز بهره مند خواهیم شد.

فایل های پیوست
اخبار مرتبط
نظرات
 
   
 

قوانین ارسال نظر

  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
  • با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابه دارند، انتشار نمی‌یابند بنابراین توصيه مي‌شود از مثبت و منفی استفاده کنید.