شرکت صنعتی و معدنی

اپال پارسیان سنگان

 

در این صفحه چکیده ای از اطلاعات مقالات علمی و پایان نامه های کارکنان شرکت اپال پارسیان با محوریت صنعت و معدن فولاد به اشتراگ گذاشته شده است.عزیزانی که مایل به بهره برداری هر چه بیشتراز این مقالات هستند،  می توانند با ارتباط با واحد بومی سازی، نسبت به دریافت مقاله یا پایان نامه مورد نظر اقدام نمایند.

همکاران محترم در صورت تمایل به ثبت مقاله جدید خود در این صفحه می توانند، مقاله یا پایان نامه خود را به واحد بومی سازی ارائه تا پس از بررسی و تاییدیه واحد مذکور در این صفحه نمایش داده شود.

 

ردیف

عنوان پایان نامـه

نویسنده

 دانشگاه

استاد راهنما

استاد مشاور

سال

خلاصــــه مقـــاله

1

بررسی تاثیر عملکرد کمیته های بومی سازی شرکت های صنعتی در اشتغالزایی
(مطاله موردی: شرکت اپال پارسیان سنگان)

امیر حمزه رحمانی

دانشگاه پیام نور خراسان رضوی
مرکز نیشابور

دکتر علی شجاعی فرد

دکتر هادی مولودیان

زمستان 1399

روند رو به رشد بیکاری ناشی از افزایش جمعیت، تحریم ها، ویروس کرونا و مشکلات و معضلات ناشی از آن توجه به اشتغالزایی و کم کردن آثار مخرب بیکاری در جامعه را بیش از پیش ضروری می سازد. بومی سازی قطعات در صنایع و بومی سازی دانش نیروی انساانی به عنوان یک راهکار جهت اشتغالزایی و جلوگیری از کاهش تولید و ورشکستگی صنایع تلقی می شود. هدف این پژوهش  بررسی تاثیر فعالیت کمیته های بومی سازی شرکت های صنعتی دراشتغالزایی با مطاله موردی شرکت اپال پارسیان سنگان می باشد.

2

بهينه سازی کارآیی آسيای خودشکن در مدار
خردایش اوليه کارخانه فرآوری سنگ آهن سنگان 

مهران پردل لاجی

دانشگاه بیرجند

دکتر محمد مسينایی

دکتر ناصر مهرشاد

پاییز 1394

امروزه در مدار خردایش اغلب کارخانه های فرآوری مواد معدنی از آسیاهای خودشکن و یا نیمه خودشکن استفاده میشود. کارآیی این آسیاها از نقطه نظر دانه بندی محصول تولیدی، ظرفیت، انرژی مصرفی و زمانهای توقف آسیا تاثیر بسزایی بر راندمان و بهره وری اقتصادی فرایند دارد. از این جهت بهینه سازی عملکرد این آسیاها در اولویت کاری اغلب کارخانه های فرآوری مواد معدنی است.تحقیق حاضر با هدف بررسی اثر برخی از مهمترین پارامترهای عملیاتی موثر بر کارآیی آسیای خودشکن کارخانه سنگ آهن سنگان انجام گردید.
 نتایج این تحقیق نشان داد که درشت تر شدن خوراک ورودی آسیای خودشکن باعث کاهش مقدار انرژی مصرفی، کاهش نرخ بار در گردش آسیا و بالتبع افزایش ظرفیت مدار خردایش میگردد. 

3

بهینه سازی آسیای بال میل در کارخانه کنسانتره سنگ آهن 2.6 میلیون تنی شرکت اپال پارسان سنگان

مرتضی وفایی دوست

دانشگاه آزاد
واحد نیشابور

دکتر محمد حسین همتی

-

بهار 1398

امروزه آسياها در کارخانه هاي فرآوري سنگ آهن نقش بسزايي در توليد کنسانتره سنگ آهن با کيفيت دارند. در کارخانه کنسانتره سازي سنگ آهن اپال پارسيان سنگان، سنگ آهن ورودي بعد از سه مرحله خردايش و سه مرحله جدايش به اندازه زير ٤5 ميکرون رسيده و بعد از آبگيري و خشک کردن ، وارد انبار مي شوند.در اين تحقيق با بررسي شرايط کامل آسيا و تجزيه و تحليل داده هاي مربوط به پارامترهايي مانند تناژ ورودي به کارخانه ، اندازه مواد خوراك آسياي گلوله اي ، توان مصرفي به ازاي هر تن سنگ ورودي به کارخانه ، اندازه محصول خروجي ، نسبت خردايش آسيا وهمچنين پايش کامل ميزان مصرف گلوله ها ي فوق طي سه مرحله 45 روزي به نتايجي به دست آمد که با مقايسه آنها در شرايط مختلف پايش و تحليل شد. اين داده ها توسط سيستم اتوماسيون کارخانه و همچنين داده هاي ارائه شده از آناليز نمونه ها از آزماشگاه بدست آمد. 

4

بهينه سازی کارآیی آسيای خودشکن در مدار
خردایش نهایی کارخانه فرآوری سنگ آهن سنگان 

محمد یعقوب تاجدار

دانشگاه بیرجند

دکتر محمد مسينایی


مهندس رضا ارجمند
سیاوش قاقازانی

زمستان 1394

تحقیق حاضر با ب هدف بررسی  آثار برخی از مهمترین پارامترهای عملیاتی موثر بر کارایی آسیاهای برجی کارخانه فراوری سنگ آهن سنگان انجام گردید.نتایج نشان داد افزایش توان مصرفی آسیاهای برجی و افزایش تعداد آسیاها در مدار باعث ریزتر شدن دانه بندی سرریز هیدرو سیکلون ها و افزایش کارایی متالورژیکی جداکننده های مغناطیسی می گردد.

5

بهینه سازي کارآیی تیکنرهاي باطله کارخانه فرآوري سنگ آهن سنگان

رضا ارجمند

دانشگاه بیرجند

دکتر محمد مسینایی

دکتر علی بهنام فرد

تابستان 1396

 

6

پرعیار سازی باطله کارخانه فرآوری سنگ آهن سنگان

سلمان قاسمی

دانشگاه بیرجند

دکتر علی بهنام فرد

مهندس امید علیمحمدی
مهندس رضا ارجمند

زمستان 1396

با توجه به اینکه اولویت اصلی در بیشتر مدارهای پرعیارسازی کانسنگهای آهن، عینار آهن، کنسنانتره تولیدی است معمولا عیار آهن باطله خروجی از این مدارها بالا است. بالا بودن عیار در کنار تناژ بالای باطله باعث هدر رفتن مقدار زیادی  از آهن میشود. پرعیارسازی این باطله میتواند علاوه بر اینکه به لحاظ اقتصادی برای این کارخانه ها منشا درآمد باشد از هدر رفتن ذخایر معدنی جلوگیری کند. هدف از انجام تحقیق حاضر پرعیارسازی باطله کارخانه فن آوری سنگ آهن سنگان شرکت اپال پارسیان است. مدار پرعیارسازی این شرکت مشتمل بر چندین مرحله متوالی جدایش مغناطیسی تر شدت پایین است که باطله مراحل مختلف پس از آبگیری به سد باطله منتقل میشود. در این تحقیق از 7 جریان مختلف باطله نمونه برداری شد و سپس خواص سنجی و پرعیارسازی آنها به انجام رسید.

 

دریافت فایل PDF