شرکت صنعتی و معدنی

اپال پارسیان سنگان

تحقیق و توسعه R&D

 

R&D مخفف (Research and Development) که به معنی تحقیق و توسعه می‌باشد نقش بسیار مهمی در موفقیت سازمان ها دارد و به استقامت کسب و کار آنها کمک می‌کند. تحقیق و توسعه، کشف دانش جدید درباره محصولات، فرایند‌ها ، خدمات و به‌کارگیری دانش برای ایجاد محصولات، فرایند‌ها و خدمات جدید و توسعه یافته است که نیازهای بازار را پوشش می دهد.
تحقیق و توسعه (R&D) تأثیر مستقیمی بر نوآوری، بهره‌وری، کیفیت، سهم بازار و نیز دیگر عواملی که در افزایش توان رقابتی سازمان‌ها مؤثر هستند، دارد. واحد تحقیق و توسعه، قلب یک شرکت یا سازمان است و نقش آن تغذیه تکنولوژیکی شرکت در همگامی با روند پیشرفت علم و دانش و خواسته‌های مدیریت است. واحدهای تحقیق و توسعه باید جستجوگر تکنولوژی و نوآوری باشند. اهداف واحد تحقیق و توسعه که در جهت تلاش برای دستیابی به سطح مطلوب برای یک سازمان می¬باشد، براساس اولویت¬‌ها و نیازهای آن سازمان در یک چارچوب منسجم تدوین می‌گردند.
در حال حاضر فعالیت‌های پژوهشی دیگر هزینه محسوب نمی‌شود بلکه نوعی سرمایه‌گذاری تلقی می‌گردد، به طوری که میزان این سرمایه‌گذاری در سطح بنگاه‌های اقتصادی و در سطوح ملی کشورها روز به روز در حال افزایش است و میزان سرمایه‌گذاری در این بخش، شاخصي برای توسعه یافتگی آنها به شمار می‌آید. 
ایجاد واحد تحقیق و توسعه در شرکت اپال پارسیان سنگان به عنوان یکی از راه‌های دستیابی به نوآوری، پیشرفت و استفاده از فن‌آوری‌های نوین از اهمیت ویژه ای برخوردار است.
این واحد براساس نیازسنجی، تعریف و اجرای طرح‌های پژوهشی درون و برون سازمانی و نیز حمایت از ایده‌های پرسنل کارآفرین شرکت، سعی در رسیدن به اهداف تبیین شده را دارد. همچنین با رویکرد ایجاد زیر‌ساخت‌های مناسب جهت رشد فرهنگ پژوهش در سازمان و پرورش پژوهشگران کارآمد و اجرای طرح های پژوهشی در راستای رفع نیازهای علمی و فنی مورد نیاز سازمان بنا شده است. 
مهمترین اهداف این بخش عبارت است از:
. افزایش بهره‌‌وری و استفاده بهینه از منابع و سرمایه‌های سازمان
. استفاده حداکثری از توان ساخت داخل و حمایت از شرکت‌های دانش بنیان
. حمایت از محققان، نخبگان و صاحبان ایده در داخل و خارج سازمان
. توسعه همکاری‌های همه جانبه با مراکز علمی- تحقیقاتی، فنی و صنعتی ملی و بین المللی
. تقویت رویکرد یادگیری فناوری و ارتقای توان فناوری داخلی
. آینده نگاری و پایش تحولات علم و فناوری مرتبط با صنعت فولاد
. شناسائي تكنولوژي‌هاي جديد
. تعريف پروژه‌هاي جديد در بهينه‌سازي صنعت فولاد كشور و انجام طرح‌هاي تحقيقاتي
. ايجاد بسترهاي لازم جهت انتقال تكنولوژي در زمينه‌هاي مستعد شركت
. بهینه‌سازی و بومی‌سازی محصولات داخلی و جایگزینی با کالاهای خارجی
. مدیریت ضایعات و کاهش آلاینده ها
. بهینه سازی فرآیندهای موجود